El CV Joves Caldes participa del

En el matí del passat dissabte un grup de jugadores cadets i juvenils del CV Joves Caldes, acompanyades pels seus entrenadors i un grup de pares, van a dirigir-se al Centre Català de Tecnificació Esportiva d’Esplugues “Joaquim Blume” per desenvolupar una jornada més del Programa “Juguem a la Blume”.

Les esportistes gironines conjuntament amb les jugadores més joves del Programa ARC, van jugar un entretingut partit que posteriorment van prolongar barrejant-se ambdós grups per disputar un set més.

Un cop finalitzada l’acció a la pista, l’activitat va continuar a l’aula, on els tècnics de la FCVB a càrrec del grup femení, Adrian Fioreza i Lluis Enric Molada, i el responsable del Programa ARC Voleibol, Raúl Romero, van realitzar una presentació sobre els valors, objectius, metes, perfils i mètodes per als equips de base. Per tancar la jornada, els tècnics van mantenir una reunió informal per intercanviar material, impressions i conèixer més detalladament la gran tasca que realitza el CV Joves Caldes per difondre el voleibol a la seva comarca.

El “Juguem a la Blume” continua aquesta setmana amb la visita dijous del CEV L’Hospitalet i dissabte l’Igualada Vòlei Club.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top