Gran inici de la segona fase en les segones i terceres divisions

Aquest passat cap de setmana han donat inici les fases de promoció i permanència de les respectives categories de Segona i Tercera Divisió catalanes, tant en l’àmbit femení com en el masculí. Fins a 9 competicions, juntament amb la juvenil preferent, la preferent cadet i infantil femení, la juvenil tira preferent i la tira cadet preferent varen arrencar els partits per a decidir altes i baixes de cara a la propera temporada.

En la Segona Divisió, a la Júnior Femenina, després de la primera jornada, el CV AVAP Girona i el Barça CVB Blau comanden les classificacions. També ho fan el DSV CV Sant Cugat U i el Barça CVB Blau en la Juvenil Femenina, així com en la Cadet Femenina. En el bàndol masculí, un cop disputats els primers encontres de la segona fase, l’Igualada Vòlei Club i el CV Cunit comanden els grups de Campionat de la Juvenil. En el cadet, el Torredembarra, el Màgic Vòlei Viladecans, el Club Natació Sabadell i el CV AVAP Girona lideren els corresponents grups de Campionat, mentre que l’AE Vòlei Manresa i el CV Vilafranca Verd ho fan en la categoria infantil.

Les categories Preferents, concretament la cadet femenina, són comandades pel Sant Celoni i el CV Sant Andreu, i l’infantil femenina pel CV Cubelles Blau i el CV Tiana Negre. Destaca també, en la juvenil femenina preferent, la Fundació Aula Escola Europea, que arrossega millors resultats de la primera fase. Es preveu que totes aquestes competicions finalitzin l’última setmana de maig, concretament el cap de setmana del 25.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt