Decidits els vencedors de la quarta prova de la Lliga d’Hivern mixta i de menors

Finalitza un nou cap de setmana amb competició de vòlei platja. Aquest passat dissabte 17 de febrer, al CEM Tennis Vall d’Hebron, va tenir lloc la quarta prova de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja, competició organitzada per la Federació Catalana de Voleibol. Un total de set conjunts repartits en diferents categories de menors i mixte van resultar vencedors de la prova, que va acollir a 53 parelles en un dia radiant per jugar a vòlei.

Els primers campions de la jornada van sortir del club Volei Boom, concretament a la categoria d’iniciació, un sistema innovador proposat aquesta temporada per la FCVb per apropar el vòlei competitiu als més joves que participen a la Lliga d’Hivern.

En la branca Sots-15, la parella formada per Pablo Notario i Mario Bermúdez va ser capaç de superar a tots els seus rivals. En categoria femenina, Noa Roca i Carla Atienza van ser les dominadores absolutes de la competició, aconseguint derrotar a les jugadores que van posar-se en el seu camí cap a la victòria.

D’entre els més adults dins les categories de menors, van ser les parelles Andrea Baculea i Clara Figola, en el bàndol femení; i Noah Maseras i Aleix Suárez en el bàndol masculí, els que varen aixecar ben amunt el cartell de campions. Maseras i Suárez han guanyat les dues últimes proves de forma consecutiva, sent així una de les parelles a batre.

A la branca mixte, on 23 parelles volien endur-se la victòria, varen ser Rea Boehm i Thomas Gainetdinoff qui, superant als rivals que tenien enfront, van aconseguir guanyar la prova de plata. En la categoria mixte or, Francesa Priore i Jules Labiausse succeïen a Bárbara Anento i Florián Eickhold.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt