El DSV CV Sant Cugat sorprèn el líder i té a tocar el ‘play-off’

El DSV CV Sant Cugat torna de les Illes Canàries amb un gran botí. L’equip català, tercer classificat a la Lliga Iberdrola, va superar ahir al líder de la competició, l’Hidramar Gran Canària, per 2-3 (25-18/19-25/25-18/21-25/9-15), acostant-se així cada cop més al seu principal objectiu, classificar-se per al ‘play-off’ i intentar endur-se el títol.

A només tres jornades per la finalització de la lliga regular, les santcugatenques es troben a només una victòria de la classificació matemàtica per la fase final de la competició. Aquesta podria arribar aquest cap de setmana a Valldoreix davant el Feel Alcobendas, que es troba a  l’última posició de la Lliga Iberdrola.

En un duel marcat pels constants intercanvis de cops entre ambdós equips, l’espectacle va veure’s sobre el parquet durant pràcticament dues hores d’intens voleibol. El primer dels parcials va caure del costat local, mentre que, amb una ràpida reacció, les jugadores de Rafa Ruiz van posar les taules en el marcador. En 22 minuts, l’Hidramar Gran Canària va tornar a avançar-se en l’electrònic, abans que el DSV CV Sant Cugat enviés el partit al desempat després d’endur-se el quart parcial.

En els moments decisius, l’equip català disposava de major efectivitat, agafant un avantatge de 4-5 punts que no va deixar fins al final de l’encontre, que va caure del seu costat.