Dues ex Blume, nomenades com a ‘MVP’ de la jornada a la SF2

Jornada de reconeixements pels tècnics del programa ARC Blume de la Federació Catalana de Voleibol. Aquest passat cap de setmana, després d’haver-se disputat la jornada 16 a la Superlliga Femenina 2, dues ex jugadores de la Blume han estat nomenades com a ‘MVP’ o ‘Tops de la jornada’ per les actuacions individuals dutes a terme. La catalana Sara Esteban, receptora del CVB Barça, i Mica Rosell, central argentina de CV Aguere, han rebut aquesta distinció.

La catalana Sara Esteban, que va passar dues temporades com a cadet en el programa ARC Blume, va fitxar pel Barça CVB en edat juvenil, on va jugar abans de sortir de Catalunya. Fitxada per l’Avarca de Menorca la temporada 2015-2016, Esteban va provar-se en un gran equip, d’on va tornar a sortir dues campanyes més tard per provar fortuna en l’Haro Rioja Vóley. Un cop havent arribat a l’elit, la catalana va fer les maletes sortint a l’estranger, concretament en el CV Tirol austríac, on es va estar només una campanya. En la 2020-2021 va fitxar pel CV Sayre CC La Ballena, abans de retornar a casa per defensar els colors del Barça CVB.  Amb 19 punts, dels quals 7 van arribar des del bloqueig davant el DSV Sant Cugat, Esteban va erigir-se en una de les millors jugadores de l’encontre i, per consegüent, del Grup B de la Superlliga Femenina 2.

D’altra banda, ‘Mica’ Rosell, jugadora argentina del CV Aguere i que ha fet part de la seva carrera a Catalunya, ha estat també designada com a ‘MVP’ de la jornada en el Grup A. Formada a la Blume fa més de 10 temporades, Rosell va començar la seva carrera esportiva defensant els colors del CV Vall d’Hebron en edat juvenil. La jove jugadora va passar també pel Barça CVB i pel CV Esplugues abans de recalar en l’Algar Surmenor. Durant les últimes temporades ha continuat canviant d’equip, endinsant-se en el MCR Premià de Dalt Maresme i el CV Sayre, on no va poder coincidir amb Sara Esteban per només una temporada de diferència. Aquesta campanya comparteix vestuari al CV Aguere amb una altra ex Blume, Monica Figuerola.

Amb només 6 jornades restants per finalitzar la lliga regular de la Superlliga Femenina 2, el Barça CVB lidera el Grup B amb 42 punts, cinc més que el seu immediat perseguidor, el CVS U Energía Sóller.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt