Gran inici de competició del 12è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona

El 12è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona – I Internacionals Ciutat de Barcelona Estrella Damm van iniciar-se ahir amb l’emoció de l’apassionant esdeveniment que s’està celebrant a l’espectacular enclavament del Moll de la Marina.

Les parelles estatals i catalanes, juntament amb les d’Itàlia i França van brillar en el primer dia de competició accedint a la fase final del torneig que es desenvoluparà aquest dissabte.

En el quadre femení, la dupla espanyola Marta García-Carla Martínez va ser la primera a accedir al Main Draw després d’eliminar a les italianes Zucarelli-Frasca en un disputat partit que es va decidir en dos ajustats sets (21-19 i 21-18). Les franceses Richard-Placette van demostrar un gran nivell per eliminar a les catalanes del Beach Sports Catalunya, Inma García-Sandra Campo (21-17 i 21-19). El quadre principal el completaran Raquel Brun i Elena Biosca (21-15 i 21-19), parella catalana que ha mostrat un gran joc durant tota la fase de qualificació, i les franceses Chamereau-Zazalet que van guanyar a les basques Etxebarría-Izaguirre, per tancar els quatre components que completaran la ronda clau del torneig en el campionat femení.

En el torneig masculí, els valencians Monfort-Minaya van marcar les diferències davant els italians Pellegrino-De Fabritis (21-13 i 21-13) i es van plantar a la fase final que començarà dissabte des de les 9:00. A més, tres parelles italianes Caminati-Rossi, Abbiati-Andreatta i Morichelli-Galli van demostrar la potència del Vòlei Platja transalpí en accedir al Main Draw amb convincents victòries.

D’aquesta manera tan espectacular es va tancar el primer dia del 12è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona que estan portant l’emoció del millor Vòlei Platja a la capital catalana.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt