12è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona: Tot a punt per a viure l’espectacle!

L’espectacular Moll de la Marina de Barcelona i el marc immillorable del port olímpic s’engalana per acollir aquest cap de setmana  la dotzena edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Vòlei Platja. Les millors parelles estatals i europees es donen cita a la capital catalana per a tres dies apassionants.

La competició s’inicia el matí de divendres, amb la disputa de la fase prèvia i s’estendrà fins a la tarda del diumenge, quan se celebraran les finals. Les 48 parelles que competeixen en aquest esperat esdeveniment lluitaran per convertir-se en campions d’aquest torneig que a més s’emmarca en el Tour Zonal de la WEVZA, l’associació de Voleibol d’Europa occidental.

Tot està a punt ja a la localitat catalana per a aquest esdeveniment que causarà sensació entre els aficionats al Vòlei platja. Les 160 tones de sorra que s’han portat expressament per al torneig i l’espectacular grada de la pista principal ja s’han ubicat a l’enclavament ideal del Moll de la Marina.

Des de les 16:00 hores de dijous, el 12è Trofeu  Internacional  Ciutat de Barcelona obre les seves portes perquè els aficionats puguin conèixer el vòlei de prop. L’entrada serà gratuïta per veure els jugadors entrenar i poder accedir a la zona del village, amb tots els productes del Madison Beach Volley Tour.

Els catalans entren en joc

A les 20.00 es celebrarà el Technical Meeting i es coneixeran ja els enfrontaments de les prèvies de demà, així com els horaris definitius del cap de setmana.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top