Gimeno destaca a la Sub19, tot i no classificar-se per la Copa d’Europa

Els catalans que han participat al pre europeu aquest cap de setmana tornen a casa després d’haver quedat a un pas de la classificació per la Copa d’Europa de Voleibol. Els nois, entrenats per Benjamín Vicedo, tot i estar a punt de guanyar a una potent Rússia no van arrodonir els resultats de la fase prèvia. Pel que fa a les noies, entrenades per Pascual Saurín, tot i guanyar dos dels enfrontaments, tampoc han aconseguit els punts necessaris per la classificació. Álvaro Gimeno s’ha destacat com un dels millors jugadors de la fase classificatòria disputada a Grècia.

La selecció masculina Sub19 només va aconseguir guanyar un dels partits de la fase prèvia del pre Europeu, contra Israel. El passat divendres van protagonitzar un gran debut en un emocionant partit contra Rússia que va acabar amb un ajustat 2-3 pels russos. Un partit on Álvaro Gimeno, format a la Blume i que milita al Sant Pere i Sant Pau, vas ser destacat com a millor jugador i millor anotador.

Destacaria també la presència de Gimeno en el segon partit contra l’equip local, Grècia, com a millor sacador. Tot i això, els espanyols no van aconseguir entrar al partit i van caure per la màxima davant una selecció grega molt encertada en tots els aspectes. Finalment, la victòria d’Espanya va arribar al l’últim partit davant Israel. Els de Vicedo van mostrar el seu millor joc i van dominar en tot moment l’enfrontament que es van endur per un contundent 3-0. Un cop més, Gimeno va destacar com a màxim anotador i va tornar a ser el jugador més valuós del partit.

La selecció femenina Sub18, que buscava el seu passi a la Copa d’Europa a Hongria, tampoc ha aconseguit els punts necessaris per la classificació tot i guanyar dos partits. L’única derrota va ser contra Alemanya, equip guanyador del grup. Les victòries van arribar amb la selecció local per 1-3 i amb un 3-0 van batre la selecció de Dinamarca.

Ens els dos casos, les seleccions han acabat en segona posició, però no han aconseguit els punts necessaris per classificar-se com a millors segons de grup. A la Copa d’Europa masculina aniran les seleccions de: Polònia, Rússia, Turquia, França, Romania, Itàlia, Bulgària, Finlàndia, República Txeca, Bèlgica i les amfitriones Hongria i Eslovàquia. Pel que fa a la Copa d’Europa femenina sub18 hi aniran les seleccions de Sèrbia, Bielorússia, Turquia, Polònia, Rússia, Alemanya, Grècia, Bulgària, Romania, Itàlia, Eslovènia i l’amfitriona, Holanda.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top