Fins a 6 àrbitres catalans representaran al col•lectiu en el Campionat d’Espanya de seleccions

Dijous arrenca el Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques a Valladolid, i juntament amb els quatre equips que formen la delegació catalana hi viatjaran fins a sis àrbitres catalans per a representar un col·lectiu molt actiu a casa nostre.

Als dos àrbitres que pot designar cadascuna de les federacions territorials, i a petició del Col·legi Nacional d’Àrbitres, s’han pogut afegir dos més que s’uniran a dos que representaran la Federació Territorial de La Rioja, suplint la manca d’àrbitres d’aquesta federació amb àrbitres catalans del Col·legi Català d’Arbitratge.

Daniel Sarrión, Eva D’Acuña, Albert Elvira, Marta Ponce, Micaela Mamone i Laia Ramón, representaran al col·lectiu arbitral català en el Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques. Pels tres primers serà un campionat més a sumar a les seves trajectòries arbitrals dels últims anys, amb designacions en alguns dels Campionats d’Espanya de clubs disputats des de 2010 a Catalunya, mentre que a per a Ponce, Mamone i Ramón, serà la seva primera gran experiència en un campionat d’una setmana de duració.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top