Les seleccions catalanes, preparades per afrontar el Campionat d’Espanya

Aquest migdia ha donat per finalitzada la concentració de Setmana Santa que han dut a terme des del passat dilluns les quatre seleccions catalanes de menors, amb la última sessió d’entrenament de cadascuna de les seleccions catalanes que hi participaran al Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques que arrencarà aquest dijous a Valladolid.

Els seleccionadors de cadascun dels equips ja han escollit el nom dels 12 jugadors i jugadores que representaran a Catalunya en l’estatal de seleccions, que per segon any consecutiu es celebrarà a Valladolid.

Al llarg de la setmana els quatre equips han anat combinant entrenaments a la Residència Joaquim Blume amb amistosos amb diferents equips, així la selecció cadet femenina, dirigida per Arseni Llenas i Ivan Silverio, ha disputat diferents amistosos des de la setmana passada amb els cinc equips catalans de Primera Nacional, la cadet masculina d’Alberto Toribio i Idaira Vega, ha fet el propi des de fa setmanes amb el CV AA Llars Mundet i CV Andorra juvenil, o aquest dissabte al matí amb l’equip de Primera Nacional del CN Sabadell, tot per arribar amb les millors condicions possibles a l’inici de campionat dijous al matí.

Tanmateix, els dos equips infantils han pogut afinar també el seu estat de forma i joc per afrontar amb les màximes garanties possibles el Campionat d’Espanya. La selecció femenina dirigida per Xavi Perales i Xavi Balsells ha jugat també algun amistós, com el del passat dimecres a la tarda amb l’equip cadet del CVB Barça, a l’igual que l’equip masculí que comanden Sergio Fernández i Alek Stevovski, el qual ha disputat un amistós aquest cap de setmana amb un combinat de jugadors del CV Andorra i del CV Sant Boi de Primera Divisió cadet.

Un any més, Catalunya viatjarà amb tota la il·lusió i una bona càrrega de treball a les seves esquenes, per tal de demostrar de nou el bon moment pel qual passat el vòlei català actualment, i pel qual rebem felicitacions i enveges sanes a nivell esportiu de la resta de l’estat.

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top