Finals del Campionat de Catalunya Universitari de Voleibol

Aquest proper dijous, 8 de març, es disputen les finals del Campionat de Catalunya Universitari al Parc Esportiu del Llobregat a Cornellà. La final femenina enfrontarà la Universitat de Barcelona amb la Universitat Autònoma de Barcelona, mentre que la final masculina la disputaran la Universitat de Barcelona i la Universitat Politècnica de Catalunya.

Aquesta és la 33ena edició dels campionats universitaris a Catalunya i hi han participat més de 1500 universitaris repartits entre més de 100 equips de diferents disciplines. Un total de 9 universitats catalanes han participat en la competició específica de voleibol que es va iniciar el passat mes de novembre i que finalitzarà aquest proper dijous amb les finals del campionat.

Les Universitats que han participat al Campionat de Catalunya Universitari de Voleibol són la Universitat de Barcelona, la Universitat Pompeu Fabra, la Universitat Internacional de Catalunya, la Universitat Politècnica de Catalunya, la Universitat Rovira i Virgili, la Universitat de Lleida, la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat de Girona i la Universitat de Vic.

La gran final femenina, que es disputarà aquest dijous 8 de març a les 9:30 hores, la disputaran la Universitat de Barcelona i la Universitat Autònoma de Barcelona. La gran final masculina, prevista per les 11:30 hores, la jugaran la Universitat de Barcelona i la Universitat Politècnica de Catalunya. La Universitat de Barcelona ha estat la flamant campiona, en categoria masculina i femenina, des del 2016. Els guanyadors del Campionat de Catalunya obtindran una plaça per disputar el Campionat d’Espanya Universitari de Voleibol que aquest any es disputarà a Màlaga del 23 al 26 d’abril.

La Xarxa farà un desplegament especial sobre aquest esdeveniment que permetrà l’emissió de les finals entre les 10 i les 14 hores. A més, els Campionats de Catalunya Universitaris també seran protagonistes del programa de ràdio ‘Esports en xarxa’ que es farà en directe de 13 a 14 hores des del Parc Esportiu del Llobregat. Les emissions es podran seguir a les emissores locals i a laxarxa.cat

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top