Arriola – Ibáñez i Massari – Campo guanyadors a Badalona de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja

Aquest dissabte es va disputar a la platja dels Pescadors de Badalona la cinquena prova de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja. Jonathan Arriola i Paco Ibáñez, en categoria masculina, i Gloria Massari i Sandra Campo, en la femenina, van ser els flamants campions. Per davant, només queda la gran final d’aquesta competició que es disputarà a Barcelona el proper 14 d’abril a la platja de Nova Icaria de Barcelona.

El sol i unes temperatures agradables van acompanyar als jugadors de la Lliga d’Hivern durant la celebració de la cinquena prova del campionat. Un total de 38 parelles, 16 en la branca masculina i 22 en la femenina, van participar en aquesta penúltima prova. La primera semifinal masculina la van disputar la parella formada per Dani Olivares i Sergio Jiménez que van perdre davant la dupla de Noe de Mena i Omar Gimeno, que es classificaven per la gran final. D’altra banda, David Serrato i René Maurice Laza disputaven l’altra semifinal amb la parella formada per Jonathan Arriola i Paco Ibáñez. Aquests últims es van classificar i van guanyar la gran final del torneig després d’un intens partit que finalitzava 2-1.

En la branca femenina les semifinals també van ser molt emocionants. Per un costat, Laura Pallarés i Ilaria Fasano es classificaven per la final després de guanyar a Nuria Comí i Elena Biosca. També arribaven a la final la dupla Gloria Massari i Sandra Campo en guanyar a Zoe Bardasco i Julia Castanys. El calaix més alt del podi es va decidir en el set de desempat i va anar a parar a mans de la parella Massari – Campo que remuntaven el partit (2-1).

La Lliga d’Hivern de Vòlei Platja finalitzarà el proper 14 d’abril quan es disputin les finals d’aquesta competició. Serà una jornada més de la Lliga d’Hivern però els guanyadors de la prova en branca masculina i femenina, que compleixin amb els requisits descrits a la normativa de competició, obtindran una plaça com a representants autonòmics a la final del campionat estatal d’hivern que es disputarà a Lorca. A més, aquesta última prova també formarà part del circuit d’hivern de vòlei platja organitzat per la Real Federación Espanyola de Voleibol.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top