Mataró acull el curs de Tècnic Català de Voleibol amb 29 aspirants

Aquest passat cap de setmana ha finalitzat el curs de Tècnic Català de Voleibol de nivell bàsic celebrat a Mataró amb la col·laboració del Club Voleibol Mataró. Un total de 29 inscrits han participat en aquesta acció formativa realitzada per la Federació Catalana de Voleibol per mitjà del Comitè Tècnic d’Entrenadors.

Les classes presencials es van celebrar a la Blume i al pavelló Euskadi de Mataró s’ha dut a terme la part pràctica del curs, que ha comptat amb la participació dels tècnics responsables del grups de tecnificació masculins i femenins GET Blume. Entre les assignatures que han realitzat destaquen el mini vòlei, tàctica, tècnica, preparació física, reglament, i d’altres. Per superar el curs els alumnes hauran d’entregar un treball i realitzar un any de pràctiques, a part de participar en un clínic o una acció de promoció de l’ens federatiu.

El proper curs que realitzarà la Federació Catalana de Voleibol serà, de nou, per aquells aspirants que es vulguin iniciar com a entrenadors amb un nou curs de nivell bàsic, però també es realitzarà el curs anual de nivell avançat. Serà els caps de setmana del 8 al 17 de junt en seu encara per determinar.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top