Fernando Cerrato àrbitre al Campionat d’Europa masculí i femení

L’àrbitre manxec acollit al col·legi català, Fernando Cerrato, ha gaudit de noves designacions internacionals en diferents partits del la fase de classificació pel Campionat d’Europa que es va disputar a Romania a finals d’abril. Cerrato va xiular un total de quatre partits, tant masculins com femenins, exercint de primer i segon col·legiat.

El primers tres partits en els que va participar Cerrato van ser de la categoria sub20 masculina i es van disputar a l’Olimpia Sports Hall de Ploiesti, Rumania. El primer d’ells, entre Àustria i Alemanya, es va saldar amb un tres zero pels visitants. El segon, on va exercir de primer col·legiat, va ser un llarg duel entre Suècia i Àustria que es va decidir en el tie break a favor dels suecs. Per últim, en la branca masculina, va ser assistent en el Romania – Àustria que van guanyar els locals per 3-0. Cerrato també va participar a la fase prèvia femenina xiulant el partit de la categoria sub 19 que van disputar Bèlgica i Bielorússia i que es va tancar amb un 0-3.

Fernando Cerrato afegeix, amb aquesta, noves designacions internacionals a la seva trajectòria. Aquesta temporada també ha participat en partits de la Challenge Cup. Pel que fa a la resta d’àrbitres del col·legi català destaquen la propera participació de David Fernández a la lliga europea i també al lliga mundial, i les futures designacions de Joaquim Ventura a la competició internacional de vòlei platja.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top