Èxit absolut a la segona prova del Vichy Catalan a Vilanova

La platja de Ribes Roges de Vilanova i la Geltrú ha acollit aquest passat cap de setmana la segona prova del circuit català Vichy Catalan Volei Tour 2017 amb un èxit absolut de participació. Més de 80 parelles, entre les que destaquen els millors jugadors de Vòlei platja del moment, es van inscriure per poder participar a la màxima categoria del torneig, que només accepta d’inici 32 parelles per categoria. A més, també es va poder gaudir de la competició Open FCVb, tant en categoria femenina, masculina i diumenge en mixt, i dels campionats de menors sots 19 i infantil de clubs.

Més de 250 persones es van reunir entre dissabte i diumenge per participar en alguna de les competicions de vòlei platja organitzades per la Federació Catalana de Voleibol. Un total de 52 parelles en categoria masculina i 29 en femenina ho van fer per disputar el Vichy Catalan Volei Tour, i lluitar per ser una de les 8 parelles que van arribar a les rondes finals de diumenge.

La parella femenina que va pujar al més alt del podi va ser la formada per Erika Kiokmanaite i Kadri Puri. Erika és la segona vegada que guanyava la competició després de la primera plaça aconseguida a Lloret, però en aquella ocasió ho va fer amb una altra parella, Nuria Bouza. En segona posició, després d’una gran final, van quedar Meche Arends i Gloria Massari, que pujaven un esglaó més del podi comparat amb l’anterior prova. Per últim, Laura Brun i Judith Querol eren les guanyadores del bronze.

Pel que fa al quadre masculí, la gran final la van les parelles formades per Alejandro Huerta i Óscar Jiménez per un costat, i Javier Naya i Carles Mora per l’altre. Aquesta vegada els jugadors catalans, Naya – Mora, van sucumbir a la potència d’Alejandro Huerta i Óscar Jiménez, parella provinent de les categories inferiors de la concentració permanent de la selecció espanyola de vòlei platja de Lorca. Així Huerta – Jiménez s’enduien l’or, mentre Naya – Mora, la plata. La tercera parella en pujar al podi va ser la formada per Javier Huerta i Hugo Rojas, també provinent de la concentració permanent de Lorca.

Un cop més, Vichy Catalan va voler homenatjar a la Parella perfecta, a la millor i al millor jugadors del campionat al llarg del cap de setmana. En aquest cas, els escollits van ser Erika Kliokmanaite i Alejandro Huertas, tots dos campions del torneig.

En paral·lel al Vichy Catalan es van disputar els campionats Open FCVb masculí i femení dissabte, i el mixt diumenge, amb un total de 24 parelles participants. Dissabte també es va poder gaudir del Campionat de menors sots 19 amb dues parelles femenines i quatre de masculines, mentre diumenge va ser el torn del Campionat infantil femení de clubs, amb un total de 9 equips participants, i on el DSV CV Sant Cugat es va alçar amb el títol de campió.