Aconsegueix la teva invitació per la Lliga Mundial

S’acosta la gran cita del voleibol mundial a Barcelona. Divendres començarà la ronda preliminar de la Lliga Mundial al pavelló de la Vall d’Hebron amb la participació de Qatar, Mèxic, Grècia i la selecció espanyola absoluta masculina que a més, arriba amb bones sensacions després de classificar-se per la prèvia del Campionat del Món aquest darrer cap de setmana.

Us volem recordar que s’han enviat més de 10.000 entrades a tots els clubs de Catalunya, però per aquells amants del voleibol que ja han acabat entrenaments o pels aficionats del vòlei que no pertanyen a cap club, o per a tots els amants d’aquest esport que no n’han pogut aconseguir-ne una de física, us donem noves possibilitats d’obtenir la vostra entrada per poder accedir al pavelló de la Vall d’Hebron.

Hem de recordar que les invitacions són totalment gratuïtes per a tothom però indispensables per poder accedir al recinte esportiu. Cada dia que es vulgui assistir als partits de la Lliga Mundial s’haurà d’entregar, a l’entrada del pavelló, una invitació amb l’anotació del codi postal o el club de procedència. Les portes de l’Olímpics s’obriran al públic, cada jornada, una hora abans del primer partit del dia, a les 16:30 hores divendres i a les 14:30 dissabte i diumenge.

La invitació no garanteix l’accés al recinte, ja que l’aforament del pavelló és limitat a 2000 persones, pel que ‘el primer que arriba, el primer que seu’ fins a completar aforament. Us podeu imprimir tantes entrades com vulgueu, tenint en compte la premissa que un cop l’aforament estigui complet no es permetrà l’entrada a més persones al recinte.

 

ENTRADA INDIVIDUAL

ENTRADES PER A GRUPS

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top