Reunió de la Junta Directiva en vistes a l’Assemblea General de juny

La Junta Directiva de la Federació Catalana de Voleibol va reunir-se la tarda de dimarts a la Sala David Moner de la seu central de l’ens federatiu català, per tal d’analitzar l’actualitat del voleibol català i per adoptar importants decisions d’actuació per part d’aquesta federació en el futur més immediat, que no és un altre que l’Assemblea General Ordinària del proper dissabte 17 de juny.

Així, entre els punts tractats a la reunió va destacar l’aprovació de la convocatòria de l’Assemblea General del 17 de juny i la documentació final que es presentarà a l’acte, com són els principals aspectes que s’han debatut a les delegacions territorials en quant a modificacions de la normativa. A més, la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol va comunicar la incorporació de Nuria Terribas, presidenta del DSV CV Sant Cugat, com a nou membre de la Junta Directiva, en substitució de Toni Alemany, que ha formalitzat la seva dimissió.

Pel que fa a matèria econòmica, es va explicar que el tancament del 2016 es produeix amb un saldo positiu de més de 3.600 €, i que el pressupost de cara al 2017 s’ha fixat en 1.556.000€. En un altre ordre de coses, Zamora va explicar la modificació dels estatuts per emmarcar-los dins el TAEC, el Tribunal d’Arbitratge Esportiu de Catalunya.

Pel que fa a actes i activitats de la Federació Catalana de Voleibol va tenir especial rellevància l’arribada de la Lliga Mundial a Barcelona. La presidenta de l’ens federatiu va explicar als membres de la Junta Directiva, els actes que la Federació està duent a terme per tal de difondre l’acte, així com les activitats paral·leles que es duran a terme, de cara a buscar l’excel·lència en l’organització. Un pas que ja s’ha donat en el Vichy Catalan Volei Tour 2017, del que també es van explicar les principals novetats i la importància i rellevància que està assolint el campionat. Per últim es va explicar que, un any més, arriba el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona que tornarà a ser torneig WEVZA.

Amb tots aquests punts es va posar punt i final a una Junta Directiva plena de novetats i en vista a les properes activitats en les que està involucrada la Federació Catalana de Voleibol, a més de tenir molt present la propera Assembla General del 17 de juny.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top