Emotiva presentació d’equips del CV Cerdanyola

Ahir al vespre va tenir lloc la presentació dels equips del CV Cerdanyola per aquesta nova temporada. L’acte es va celebrar al PEM Guiera davant un nombrés públic assistent format per familiars, amics i simpatitzants de l’entitat. Una presentació carregada de sentiment on es va recordar l’absència d’Anna Brunet.

El CV Cerdanyola va presentar els set equips en competició per aquesta temporada que van des de categoria màster, únic equip mixta del club, fins a la infantil, sent els equips sènior, juvenils, cadets i infantils eminentment femenins. En total prop de 100 esportistes van sortir un a un a la pista per acabar fent la gran foto de família.

La presentació va estar carregada d’emotivitat pels actes de record envers la presidenta Anna Brunet, que ens va deixar aquest estiu. Sílvia Gatell, membre de la Junta Directiva del CV Cerdanyola, va llegir unes emotives paraules abans que la jugadora més petita del club fos l’encarregada de destapar una samarreta en memòria d’Anna Brunet que quedarà penjada al pavelló de l’entitat. També dues jugadores del club van llegir unes emotives paraules del que representa per elles formar part del CV Cerdanyola.

A l’acte també hi van assistir Patricia Galiana, presidenta del CV Cerdanyola; Carlos Cordón, alcalde de Cerdanyola, que va desitjar molts èxits al club; Maribel Zamora, presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, que va encoratjar al club a seguir treballant; i les regidores de l’Ajuntament de Cerdanyola Carme Pina i Carme Arché.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top