Derbi català a la Superlliga 2 femenina amb un Vall d’Hebron classificat per la Copa Princesa

Aquest cap de setmana arriba a Barcelona el derbi català de la Superlliga 2 femenina de voleibol entre el CV Esplugues i el CV Vall d’Hebron. Les barcelonines van aconseguir la passada jornada, amb la victòria contra la Universitat d’Alacant, la classificació matemàtica per la Copa Princesa que es disputarà a Mallorca el 11 i 12 de gener.

El primer equip femení del CV Vall d’Hebron, dirigit per David López, continua en segona posició a la categoria de plata del voleibol espanyol després de 10 jornades, gràcies a les 9 victòries i una derrota que acumula. Amb aquests resultats l’equip català s’ha assegurat la participació a la Copa Princesa d’Espanya que es celebra a mitjans de gener a Mallorca. Una fita destacable tenint en compte que l’equip barceloní ha recuperat recentment la categoria.

Les de David López arriben amb aquesta bona noticia al derbi català de la Superlliga 2 amb el CV Esplugues i buscant tancar la primera volta de la lliga amb l’única derrota que han patit davant el líder de la classificació, el CAEP Soria. Les d’Esplugues seguiran buscant sumar un nou bon resultat que les mantingui a mitja taula. Les espluguines ocupen la sisena posició a la taula amb 18 punts, després de cinc victòries i cinc derrotes. Una victòria, i en funció de la resta de resultats, podrien arribar a la quarta posició.

El derbi català de la Superlliga 2 femenina es disputarà al CEM Les Moreres Groc d’Esplugues aquest diumenge a les 12:oo hores. Amb aquest partit es donarà per tancada la primera volta de la lliga.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top