II Voleiday a Tiana amb formació homologada pels entrenadors

El proper 23 de desembre el Club Vòlei Tiana organitza el segon Voleiday, una jornada plena d’activitats relacionades amb el voleibol i que comptarà amb una master class homologable com a formació pels entrenadors col·legiats a la Federació Catalana de Voleibol. A més, també hi haurà concursos i premis per a tots els participants i el públic assistent. 

Durant el matí l’activitat es centrarà principalment en els partits amistosos de categoria aleví i infantil, on participaran equips del CV Tiana, de l’Escola Sant Feliu de Cabrera de Mar, l’Escola Assis de Premià de Mar, l’Institut Premià de Mar i el CV Sant Adrià de Besos. Així, entre les 10 del matí i les dues del migdia es celebraran dos triangulars per categoria.

Entrenadors i esportistes, a més, podran assistir a la primera formació del dia sobre Nutrició infantil saludable: per què és important alimentar-se correctament? Impartida per Geòrgia Kostandini, graduada en Nutrició Humana i Dietètica i cursant el Màster de Nutrició en l’Activitat Física i l’Esport de la Universitat de Barcelona. A més, Kostandini és entrenadora de l’equip infantil femení del CV Tiana. 

Per la tarda es disputaran els partits dels equips federats de categoria cadet, juvenil i sènior, tant masculins com femenins. Els equips convidats són el SD Espanyol, el CV Sant Cugat i el CV Sant Adrià de Besos; que tindran lloc a les 16, les 18 i les 20 hores, moment a partir del qual tots els assistents podran gaudir d’una master class de voleibol sobre la Comunicació i presa de decisions en pista, que impartirà Alejandro Pérez Matias, entrenador de voleibol nivell 2 per la FIVB i Tècnic Superior en Integració Social.

Aquesta master class és una activitat reconeguda per l’Escola Catalana d’Entrenadors i, per tant, convalida com a clínic de formació per entrenadors i col·legiats de la Federació Catalana de Voleibol. Per assistir a la formació és necessari confirmar assistència al club organitzador volei.tiana.direcciotecnica@gmail.com

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top