El Bordils fa més d’un any que no coneix la derrota com a local

El primer equip femení de voleibol del CH Bordils tanca un any sencer sense conèixer la derrota com a local. La gesta va començar a finals de novembre de l’any passat i des d’aleshores acumula 17 victòries consecutives al pavelló Blanc i Verd. Els resultats de l’any passat van portar a l’equip gironí a tancar la temporada en quarta posició, la millor de la història del club.

Ens hem de remuntar al 24 de nombre de l’any 2018 per trobar l’última derrota de l’equip de Primera Nacional femenina al pavelló Blanc i Verd de Bordils. Aquesta va ser amb el Barça CVB per 1 a 3. Des d’aquell moment el conjunt de Narcís Godoy va acumular 11 victòries consecutives, 33 sets a favor i només 6 en contra, aconseguint un total de 31 punts. Amb aquestes xifres com a locals, i els bons resultats fora de casa, van tancar una temporada excel·lent que va portar l’equip de Bordils a acabar la lliga en una històrica quarta posició.

Aquesta temporada les de Bordils continuen fent del Blanc i Verd el seu fortí havent guanyat tots els partits que han disputat com a locals contra Almozara 2000, CECELL Lleida, CVS U Energia Sóller, CV Zaragoza Artemisa, SURIS Volei Molins. Les 5 victòries per la màxima situen al CH Bordils en setena posició amb 16 punts. També és cert que l’equip no ha aconseguit guanyar cap partit fora de casa.

Aquest proper cap de setmana les de Narcís Godoy s’enfronten, de nou com a locals, amb el Barça CVB U20, un rival directe ja que ocupa la vuitena posició, per sota de les gironines. El partit es disputarà al pavelló Blanc i Verd, dissabte 14 de desembre, a les 20 hores.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top