La segona prova de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja també a Barcelona

Aquest proper dissabte, 21 de desembre, la Federació Catalana de Voleibol organitza la segona prova de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja, de nou, a les instal·lacions del Centre Municipal de Tennis de la Vall d’Hebron. Una nova oportunitat de seguir sumant punts i entrenant a vòlei platja.

Un total de 50 parelles van participar a la primera prova de la competició que es va celebrar a finals de novembre, també a les pistes de vòlei platja del CEM Tennis Vall d’Hebron. Aquesta segona prova buscarà nous guanyadors que prenguin el relleu als actuals campions de la competició Erika Kliokmanaite i Kadri Puri, en categoria femenina, i Albert Trabado i Antonio Burgal, en la masculina.

Les inscripcions a la Lliga d’Hivern per aquest dissabte segueixen obertes fins dijous a les 12 hores. Per aquells que ja en formen part, només han de confirmar la seva assistència a la prova enviant un mail de confirmació a volei-platja@fcvolei.cat. Recordar que la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja té diferents categories de competició per tal que tothom pugui gaudir d’aquest esport independentment del seu nivell.

INSCRIPCIONS

TRAMITACIÓ LLICÈNCIA

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top