Emoció a l´última jornada de la 2ª Divisió Sènior Masculina

Aquest cap de setmana es disputa l’última jornada de la primera fase del Campionat de Catalunya a la Segona Divisió Sènior Masculina. A partir dels resultats obtinguts es faran els nous grups que lluitaran o bé per l’ascens a Primera Divisió Catalana o bé jugaran la lliga de la permanència. En total, són 19 els equips que disputen aquesta competició. Al grup 1 són 3 els equips que opten a la cinquena plaça que dóna opció a l’ascens, i al grup 2 són 4 els equips que ja s’han classificat.

Són 10 els equips que formen el grup 1 de la Segona Divisió Sènior Masculina. A la part alta de la taula, i ja classificats matemàticament per disputar la segona fase a la lliga d’ascens a Primera, hi ha el CV Alella, el CV Terrassa i l’Escola Pia de Calella. També classificat en quarta posició trobem al AEC Carles Vallbona. Ara bé, la cinquena plaça en joc se la disputaran el Club Joventut Les Corts amb 12 punts, el FS Castellar Candelsa amb 11 i el CV Ametlla del Vallès amb B amb 10.

Serà el resultat d’aquest cap de setmana el que determinarà quin dels tres ocupa la plaça que queda disponible. A més, els enfrontaments de l’última jornada encara donen més emoció al cap de setmana. Els barcelonins de Les Corts se la juguen a casa del Vilafranca Negre, penúltim classificat, pel que buscaran obtenir els tres punts per mantenir la posició. Els de Castellar i els de l’Ametlla del Vallès depenen del que facin els de Barcelona, perquè una victòria per la màxima i una derrota sense punts dels de les Corts els pot pujar directes a la cinquena posició.

Al grup 2 també són 4 els equips classificats. En aquest grup, de 9 equips, tenen la seva plaça assegurada el CV Vilafranca Verd, líder amb 21 punts, i el CV Cunit amb 15 i el CEVOL Torredembarra i el CV Viladecans amb 13 punts. Després trobem els dos equips que s’ho juguen tot pel tot aquest cap de setmana, el Volei 6 Manresa amb 11 punts i el CV Roquetes amb 10.

El destí ha estat capritxós i ha volgut que els dos equips amb s’ho juguin entre ells. Tant el Manresa com el Roquetes poden d’acabar en cinquena posició amb una simple victòria i, a més, depenent de la resta de resultats, fins i tot, escalar posicions.

Dilluns ja sabrem els 10 equips que formaran el grup que lluitarà per l’ascens i els 9 que es queden a la lliga de permanència. La segona fase de la competició es disputarà a partir de gener i el sistema de competició és amb una lliga a doble volta. Els primers quatre classificats obtindran una plaça a Primera Divisió Sènior Masculina la propera temporada.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top