Última oportunitat del CVB Barça per estar present a la Copa de la Reina

Aquest cap de setmana es disputen els últims partits de la primera volta de la Superlliga Femenina. Els resultats diran quins són els 6 millors equips d’aquesta fase i que, per tant, tenen accés a la Copa de la Reina. Tot els partits es disputaran dissabte en horari unificat, a les 19 h. La classificació del CVB Barça per la Copa no depèn d’ell mateix, ja que tot i que guanyi haurà d’esperar la resta de resultats.

La competició, que reuneix el millor voleibol femení espanyol, es disputarà del 5 al 7 de febrer de 2017 a Leganés i estarà organitzada pel VP Madrid, equip que com a organitzador obté un bitllet directe a la competició. També estan matemàticament classificats el Naturhouse Ciudad de Logroño (vigent campió), el Fígaro Peluqueros Haris i l’Haro Rioja Voley.

Amb aquests quatre classificats només queden dues places per assignar i són quatre els equips que se les disputen. Els implicats són l’Aguere Tenerife (17 punts), el Feel Volley Alcobendas (15), l’Avarca Menorca (15) y el CVB Barça (14). Les combinacions matemàtiques i les caramboles de resultats són infinites i tots ells tenen possibilitats. Les de les catalanes passen per guanyar el seu partit amb els màxims punts possibles i esperar que els seus rivals obtinguin pitjors resultats. Les pupil·les d’Adrian Fiorenza juguen a casa del VP Madrid, ja classificat com organitzador i, a priori, un rival assequible.

D’altra banda, l’Aguere Tenerife tampoc té un enfrontament que sembli complicat. La canàries van quartes a la classificació i el seu rival aquest cap de setmana, l’IBSA CV Gran Canaria, són novenes. El Feel Volley Alcobendas també té les seves opcions, en aquest cas contra les noies del DSV CV Sant Cugat, penúltimes classificades. Finalment, l’Avarca de Menorca seria l’equip que ho tindrà més difícil ja que jugarà contra Fígaro Peluqueros Haris, segon a la taula.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top