‘Em vaig alegrar i espantar a la vegada quan em van convocar als entrenaments’, Joan Pullina

El Joan Pullina té 13 anys i per primera vegada ha participat als entrenaments de les seleccions catalanes per mirar de formar part de la Selecció Catalana Infantil masculina. Aquesta temporada és la segona que el Joan juga federat a voleibol, i ho fa defensant la samarreta del CV Monjos. Quan el van cridar per participar en les concentracions va començar ‘molt espantat perquè no m’ho esperava’ diu, però també assegura que va rebre la noticia amb alegria i ‘amb moltes ganes’.

El que més agrada al Joan d’aquestes concentracions és ‘el bon ambient, m’han acollit tots molt bé’. Un punt important ja que assegura que ‘al principi hi havia dies que no volia venir perquè tenia com por perquè el nivell és molt alt’. Ara, que ja ha participat a diversos entrenaments explica que ‘crec que he millorat bastant des del principi i ara m’ho passo molt bé’. El seu paper dins l’equip seria sobretot fent funcions de central, on podria aportar ‘sobretot atac i també bloqueig’.

El Joan veu possibilitats d’entrar a l’equip definitiu que viatgi a Valladolid perquè creu que té el nivell, però sobretot perquè en té ‘moltes ganes’ encara que és conscient que ‘tot depèn dels entrenadors’. Segons el jove jugador la selecció infantil masculina pot arribar lluny ‘perquè té jugadors molt bons a totes les posicions’.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top