Els tie-break condemnen al CV Viladecans Unilever en la seva participació a Superlliga Junior

Tercera participació a la Superlliga Junior femenina, segona consecutiva, per a un CV Viladecans Unilever que no ha tingut sort amb els desenllaços dels seus partits. Les noies de Lluis Amat finalitzen la competició en una enganyosa  penúltima posició, si tenim en compte alguns dels finals de partit dramàtics que han tingut al llarg del campionat.

Les del Baix Llobregat van perdre en la primera fase de grups l’enfrontament clau davant el Fitness Corpore Benidorm per 2-3, un partit que en cas de victòria els hi donava l’accés entre els dotze millors del campionat, però que les va acabar condemnant a lluitar per los posicions del 13 al 24.

Ja en la segona fase, el CV Viladecans Unilever va perdre amb les amfitriones del Planeta Palombina La Curtidora (1-3) i Fitness Corpore Finestrat (0-3), veient-se abocat a les darreres places del torneig, on després de perdre a un no tie-break davant la Universitat de Valladolid, va acabar la seva participació en aquesta Superlliga Junior amb un triomf prou contundent davant el CV Madrid per 3-0, que les situava en la vint-i-tresena posició del torneig.

Ara, el conjunt entrenat per Lluis Amat se centrarà en la Fase Permanència del Campionat de Catalunya de 1a Divisió juvenil, en la que estan en joc dues places per la Fase Final d’aquest campionat.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top