Els millors equips junior del vòlei català lluiten per coronar-se a Catalunya i Espanya

Aquest darrer cap de setmana ha finalitzat la primera fase de Primera Divisió Junior Masculina i Femenina. Amb els darrers resultats, coneixem ja als conjunts que han estat més regulars al llarg de la temporada i lluitaran per fer-se un forat entre els millors de Catalunya i Espanya.

La Primera Divisió Masculina Junior, que compta amb 32 equips repartits en quatre grups de 8, ha gaudit d’una gran competitivitat, ja que el primer classificat de cada grup ha superat la trentena de punts en la primera fase. Tarragona Spsp, CN Sabadell, Transmesa Arenys Volei i Barça Voleibol son els quatre primers classificats dels quatre grups.

De cara a la segona fase, els equips han estat dividits en dos grups de promoció i dos de permanència, dels quals, només accediran a la fase final de classificació al Campionat d’Espanya els 3 equips millors classificats de cada un dels grups un cop s’hagi disputat la vuitena jornada. CN Sabadell, CV AA Llars Mundet, CV Monjos, CV Sant Martí, Barça Voleibol, Balafia Volei Lleida, Torre de Claramunt i Vall d’Hebrón Pro son els equips que formen el grup A de promoció. El grup B el componen el CEV L’Hospitalet, CV Salou, CV Tiana, Jako AEE Montserrat Gracia, Tarragona Spsp, Transmesa Arenys Volei, Volei Girona i Volei Sant Celoni.

El grup de permanència està format pels clubs que han quedat entre la cinquena i la vuitena posició de cada grup a la primera fase. En el primer grup de permanència s’engloben el AEE Jaume Balmes, CN Terrassa, CV Cunit, CV Martorell, CV Sant Adrià, CV Vilanova Verd, Igualada VC i Jako AEE Montserrat Gracia. Per la seva part, el grup B de permanència compta amb el CV Lloret, CV Cardedeu, FS Castellar, Igualada VC, Sant Feliu de Codines, Volei els Arcs i Volei Manresa. 

En categoria Femenina Junior, on, a diferència del masculí hi ha només dos grups, el Barça CVB ha dominat amb mà de ferro el grup A de la primera fase, fent 41 de 42 punts possibles i cedint només tres sets. L’acompanyen a la segona fase DSV CV Sant Cugat, CV Vall d’Hebrón Or i Volei Vilassar. Més compacta ha finalitzat la primera fase en el grup B, on el CV Premià de Dalt i el Volei Sant Just han estat separats només per un punt de diferència, sumant 35 i 34 punts, respectivament. L’Esplugues i el CV Sant Boi son els clubs que acompanyen als dos primers classificats. 

Per la seva part, el grup de permanència queda finalment format per Cecell Leida, CEV L’Hospitalet, CN Terrassa, CV Les Franqueses, CV Sant Quirze, Jako AEE Institut Montserrat Gracia, SD Espanyol i Tarradell. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt