Els equips juvenils catalans afronten la segona part de la temporada

Els equips de Primera Divisió Juvenil Masculina i Femenina donen el tret de sortida aquest cap de setmana a la segona part de la temporada. Només els conjunts que han aconseguit ser més regulars des de l’arrancada de la competició a finals de setembre lluitaran per fer-se un forat entre els millors de Catalunya i Espanya.

La categoría Femenina Juvenil compta només amb dos grups on hi ha vuit equips en cada un. La classificació a la segona fase s’ha determinat tenint en compte el format “tira”, és a dir, sumant els resultats aconseguits per l’equip cadet i el juvenil. El DSV CV Sant Cugat, amb 78 punts, ha estat el primer classificat del grup A. L’han acompanyat el CV Sant Quirze Negre i el CV Vall d’Hebrón, amb 64 i 60 punts respectivament, i el CV Esplugues, amb 52 punts. Més apretada ha quedat la classificació del grup B, on el Premià de Dalt Maresme ha finalizat primer amb 72 punts. El Voleibol Sant Just i el Barça CVB, amb 66 i 63 punts, han lluitat fins al final per la segona posició. Ha tancat la classificació el Cecell Lleida, amb 43 punts.

Per la seva part, el grup de permanència ha quedat finalment format per l’AEC Vallbona Granollers, l’AVA Ametlla Groc, el CEV L’Hospitalet, el CN Sabadell, el CV Olot, el CV Vilassar de Mar, el Royal Asisa Spsp i el Volei Sant Esteve.

A diferència del femení, la Primera Divisió Masculina Juvenil compta amb 32 equips repartits en quatre grups de 8. En la primera fase ha hagut tres equips clarament dominadors: el CN Sabadell (42 punts), el Barça Voleibol (41 punts) i el Transmesa Arenys Volei (41 punts), que han estat un escalafó per sobre de la resta. El Finques Tarraco Spsp es l’altre club que ha finalitzat en primera posició de grup, amb 30 punts.

De cara a la segona fase, els equips han estat dividits en dos grups de promoció i dos de permanència, dels quals, només accediran a la fase final de classificació al Campionat d’Espanya els 3 equips millors classificats de cada un dels grups un cop s’hagi disputat la vuitena jornada. El CV Sant Martí, Encamp, el CV AA Llars Mundet, el CV Roquetes, el Barça Voleibol, el Finques Tarraco Spsp, el Vilanova Blanc i el Vilanova Verd son els clubs que conformen el grup A de promoció. El grup B està format pel CN Sabadell, el CN Terrassa, el CV Barberà, el CV Mataró, el CV Olot, el Transmesa Arenys Volei, el Volei Girona i el Volei Manresa.

Els dos grups de permanencia, que estan formats pels clubs que han quedat entre la cinquena i la vuitena posició de cada grup a la primera fase, compten amb catorze equips. En el primer grup de s’engloben l’AVA Ametlla, el CV Avap Girona, el CV Reus, el CV Vall d’Hebrón Pro, l’Igualada Volei Club Verd, el Jako AEE Institut Montserrat Gràcia i el Zbitt Balafia Volei Lleida. Per la seva part, el grup B de permanencia compta amb el CEV L’Hospitalet, el Cevol Torredembarra, el CV Sant Adrià, el CV Tiana, el FS Dental Company Castellar, La torre de Claramunt VC i el Vikings Volei Prat.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top
Scroll to Top