Acció formativa d’atac a càrrec d’Israel Martín

La Federació Catalana de Voleibol, dins del marc de la formació continuada dels entrenadors, organitza el clínic “Entrenament per la millora de la transició”, a càrrec del tècnic del grup masculí del programa GET BLUME, Israel Martín.  

El Centre Esportiu Santa Isabel de Barcelona (C/Vergós, 46), acollirà el diumenge 29 de gener, en horari de 16h a 20h, aquesta clínic de formació enfocat a les claus de l’aprenentatge per la construcció d’un contraatac eficient. Constarà d’una part teòrica (de 16 a 18h) i d’una part pràctica (de 18 a 20h), en el que es mostraran de manera els punts importants de l’aprenentatge de la construcció d’un atac, partint d’equips d’alt rendiment i com traslladar-ho als equips de base. Per poder participar al clínic és necessari fer inscripció en el següent formulari.

 https://inscripcions.fcvolei.cat/convocatoria/6e5fb 

Martín va ser, la darrera temporada, entrenador del Club Voleibol Haris a la Superlliga Masculina 2, amb qui va aconseguir ser subcampió de la Copa Príncipe, subcampió de la lliga regular al grup C i semifinalista a la fase d’ascens a la Superlliga masculina. A més, la temporada 2019 – 2020 i la 2020-2021, també va ocupar el càrrec de segon entrenador de l’equip de la Superlliga femenina amb qui va aconseguir ser semifinalistes a la Copa de la Reina (2020 – 2021), semifinalista de la Lliga Iberdrola (2020-2021) i la classificació per la CEV Challenge Cup les dues temporades. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt