Els equips catalans tornen de la Copa Espanya amb tres podis

Només 18 equips catalans, dels 102 que s’hi van inscriure, han participat a la Copa Espanya que s’ha celebrat entre Valladolid i Guadalajara entre el 27 i el 30 de desembre de 2021. D’aquests, tres han tornat a casa havent-se classificat en posicions de podi, sent la millor classificació per l’infantil masculí del CN Sabadell que ha acabat segon.

CN Sabadell, CV Terrassa 2013, Voleibol Sant Just,  Barça CVB, CVP Montgat, ASFE Sant Fruitós i Volei Girona, són els 7 clubs catalans que han portat representació a la Copa Espanya. Molts d’ells amb molts menys equips dels que tenien previstos a causa de la crítica situació de pandèmia d’aquestes darreres setmanes. Els altres 84 equips que s’havien inscrit, dels mateixos clubs o d’altres, van preferir tirar de prudència i desistir de la seva participació. Una situació que ha pogut comportar pèrdues econòmiques als clubs i de la que la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, se n’ha volgut fer ressò anunciant estudiar la situació i ajudes a clubs.

Tot i la poca participació, Catalunya ha seguit al més alt de la competició amb 6 equips entre els deu primers, i d’aquests, tres en posició de podi. A banda de la plata de l’infantil masculí del CN Sabadell, també s’han aconseguit dos bronzes: un de l’aleví masculí del CN Sabadell i l’altra del juvenil masculí del Vòlei Girona. També han destacat l’aleví femení del CN Sabadell amb una sisena posició i el Barça CV amb una vuitena i una novena classificació a l’infantil femení

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top