El Barça Voleibol disputa aquest cap de setmana la Copa Príncipe

El dia de Sant Esteve el Barça Voleibol es va menjar els canelons amb la satisfacció d’haver aconseguit una nova victòria a la lliga davant el CV San Roque. Un triomf que permet als blaugrana participar a la Copa Príncipe que es disputarà a Tenerife, aquest proper cap de setmana, del 7 al 9 de gener.

L’equip de Fredinson Mosquera necessitava sumar els tres punts contra el CV San Roque per classificar-se un any més pel torneig del KO. Els dos equips arribaven a aquest partit ajornat amb possibilitats de jugar la Copa Príncipe. En aquest cas, els blaugrana amb un punt menys que els seus rivals canaris, així, i només sumant els tres punts s’assolia la segona posició a la classificació que permetia l’accés al campionat. Els de Mosquera no van decepcionar i es van alçar amb la victòria per 3-0.

Els barcelonistes viatjaran a San Cristóbal de la Laguna, Tenerife, per disputar aquesta competició en la que es trobaran amb els dos equips millors classificats de cada grup en aquesta primera volta de la competició de plata del voleibol espanyol. L’equip de Mosquera ha quedat enquadrat en el grup B amb el Textil Santanderina, primer classificat del grup A, i amb el Voleibol Almoradí, segon classificat del grup B. Al grup A hi trobem al Cisneros Alter, primer classificat del grup B; el Sanaya Libby’s La Laguna, segon classificat del grup A; i a l’UBE l’Illa Grau, primer classificat del grup C.

Diumenge 9 de gener es disputarà la gran final i el campió aixecarà el trofeu de campió de la Copa Príncipe 2022 i prendrà el relleu al vigent campió, l’Intasa San Sadurniño. Abans però els equips hauran de jugar la fase de grups durant la jornada de divendres que definiran els semifinalistes de la tarda de dissabte. El Barça Voleibol ha disputat la Copa Príncipe en diferents ocasions. L’última, la temporada 2019/2020 quan va ser el campió del torneig i a més va assolir l’ascens a la Superlliga masculina, màxima competició del voleibol espanyol.