Clínic d’Aitor Piedra sobre el monitoratge en l’entrenament

El proper 23 de gener de 2022 la Federació Catalana de Voleibol organitza el segon clínic de la temporada que girarà entorn ‘El monitoratge de la càrrega d’entrenament mitjançant mitjans ecològics’ i que anirà a càrrec d’Aitor Piedra. La formació es realitzarà de manera presencial a la Sala Museu de la Federació Catalana de Tennis (CM Tennis de la Vall d’Hebron).

Aitor Piedra és preparador físic del Club Bàsquet Cornellà (LEB Plata) i Professor associat a la Universitat de Vic (UVic-UCC). A més, Piedra ha estat un dels tres encarregats, conjuntament amb Xavi Peña i Antonio Garcia de Alcaraz, de fer l’informe sol·licitat pel la FCVb en relació a l’impacte de l’entrenament i la competició a les categories de formació.

El tema de la ponència serà “El Monitoratge de la càrrega d’entrenament mitjançant mitjans ecològics” on es volen presentar les diferents opcions que tenen els entrenadors i les entrenadores per a monitorar als esportistes. S’intentarà oferir una visió teòrica de tot el que es pot fer, però sobretot es buscarà aplicar tot al dia a dia dels equips. ‘El més important és que els assistents surtin amb la sensació de poder aplicar noves estratègies per a poder prendre decisions durant el procés d’entrenament per a optimitzar el rendiment i minimitzar el risc de lesió’ apunta Piedra.

Es pot assistir de manera presencial al clínic (no caldrà fer cap qüestionari de validació) o teniu també l’opció de visualitzar en diferit el clínic mitjançant el vostre accés privat al Moodle “equip arbitral” i realitzar el corresponent qüestionari de validació de la formació en relació a la normativa vigent de competició (REGLAMENT GENERAL / TITULACIONS I LLICENCIA  Punt 3.4 / Pagina 3).

>> INSCRIPCIÓ PRESENCIAL CLINIC AITOR PIEDRA 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt