El Campionat de Catalunya de Seleccions Territorials es trasllada a Setmana Santa

La Junta Directiva de la Federació Catalana de Voleibol, amb el vistiplau de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i l’ASFE Voleibol, han acordat l’ajornament del Campionat de Catalunya de Seleccions Territorials, que s’havia de celebrar els propers 2, 3 i 4 de gener, prenent consciència de la complicada situació de pandèmia sanitària actual a causa de la COVID 19. El campionat, però, ja té nova data i es celebrarà el 12, 13 i 14 d’abril de 2022.  

Des del dia de la presentació de l’esdeveniment, el passat 22 de desembre, tots els agents implicats en l’organització del Campionat de Catalunya de Seleccions Territorials han treballat amb l’objectiu de poder oferir un campionat amb les màximes garanties sanitàries i esportives. Per aquest motiu, i amb la responsabilitat que un esdeveniment d’aquestes característiques comporta, s’ha buscat una nova data de celebració. Tant la federació, com l’Ajuntament, com el club local, han estat d’acord en traslladar la competició a l’abril, quan els esportistes tindran les vacances escolars de Setmana Santa

Amb l’ajornament del Campionat de Seleccions Territorials també es busca poder garantir la disputa de la primera jornada de lliga regular del 2002, prevista pel 8 de gener, amb la màxima normalitat possible. En aquest sentit, la Federació Catalana de Voleibol ja va suspendre els entrenaments de la passada setmana de Seleccions Territorials per precaució i amb la voluntat de frenar, en la mida del possible, el contacte entre esportistes de diferents parts de la geografia catalana, i provinents de diferents equips, abans d’unes dates tan assenyalades com les de Nadal.  

La Federació Catalana de Voleibol vol agrair a l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i a l’ASFE Sant Fruitós la seva implicació i bona predisposició en tota la organització del campionat i les facilitats i ajuda en aquesta última etapa convulsa i de canvis, que han fet possible establir ja les noves dates de competició per mitjans d’abril. També agrair a tots els seleccionadors l’esforç i el treball desenvolupat fins al moment, així com a tots els clubs catalans que d’una manera o d’una altra han participat en aquest primer procés del campionat i que, de ben segur, servirà per reprendre amb més ganes la seva celebració d’aquí a uns mesos.  

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt