Els equips catalans tornen de la Copa d’Espanya amb 3 títols

Dels 49 equips catalans que han participat a la Copa Espanya, 5 han arribat a disputar la final dels seu grup i en total han estat 3 els vencedors en la seva categoria. El Voleibol Sant Just, el DSV CV Sant Cugat i el CVB Barça, són els tres clubs que tornen amb títol de vencedors de Guadalajara.

Després de tres dies de competició i de molts partits disputats, ja sabem els actuals campions d’Espanya dels diferents grups de categoria infantil i cadet que han participat a la Copa d’Espanya.

En categoria infantil destaquen la victòria del DSV CV Sant Cugat Infantil A del grup 2 que en la final han superat per 2-0 a les noies del CVB Barça Preferent, que han acabat en una merescuda segona posició. Al grup tres, les santcugatenques de l’Infantil Negre també han arribat a la final, però acabat segones després de perdre contra el Helps ponferrada.

Altres posicions destacades en categoria infantil han estat una cinquena posició del AEE Carles Vallbona Infantil D al grup 1, la setena posició del CV Esplugues del grup 3 i la quarta i cinquena posició del grup 4, d’un equip del Sant Cugat i del CVB Barça respectivament.

En categoria cadet femenina s’han obtingut els altres tres títols. El Voleibol Sant Just Cadet A, ha estat el campió del grup 2, després de guanyar per 2-0 al Voleibol Arroyo. La tercera Copa d’espanya la porta el CVB Barça Blau que s’ha endut el títol de guanyador del grup 3 en vèncer al Club Villanovense Voleibol en un disputat partit que ha acabat 1-2 a favor de les catalanes.

Destacable també és la segona posició del DSV CV Sant Cugat Negre cadet femení del grup 4, que ha acabat en segona posició en perdre a la final amb el Leganés per un ajustat 2-0. En categoria masculina, els equips infantil i cadet del AEE Carles Vallbona han acabat en la 18a posició en categoria infantil i en 7a en categoria cadet.

Els 49 equips dels 14 clubs catalans, formats per més de 500 jugadors i tècnics, tornen a casa amb 3 títols de campions de la Copa d’Espanya, dues segones posicions i moltes experiències viscudes en tres dies de competició.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top