Els catalans Sergi Reñé i Álvaro Gimeno, a les portes del podi al WEVZA Sub’19 de Valladolid

Espanya va caure en el desempat davant Alemanya (25-23 / 21-25 / 13-25 / 25-22 / 15-10) i es va quedar fora del podi del Torneig WEVZA Sub19 que s’ha celebrat a Valladolid durant tota la setmana. L’equip estatal, amb la presència dels catalans Sergi Reñé i Álvaro Gimeno, amb passat i present al porgrama GET Blume Voleibol de la FCVb, va cedir el primer set i va mostrar una gran capacitat de reacció per posar-se amb avantatge després de dos bons parcials en el segon i tercer període. Espanya no va poder concretar les seves opcions i Alemanya forçava el desempat per fer-se amb la victòria i el tercer lloc final.

La selecció espanyola volia refer-se de la derrota a semifinals el dia anterior davant França i va començar amb un bon ritme de joc, superant l’altíssim bloqueig alemany per disposar de les primeres avantatges en el marcador, però els alemanys s’enduien el primer set.

Espanya reaccionava en el segon set amb un gran esperit de treball, lluita i esforç per controlar el marcador i encadenar una sèrie de punts en la recta final del joc per igualar el partit. En el tercer set els jugadors dirigits per Benjamín Vicedo van augmentar la seva intensitat fins endur-se el set per 13-25.

Alemanya no volia cedir les seves opcions per aconseguir la medalla de bronze i amb un gran nivell d’encert es va fer amb el control del quart set. El partit s’abocava al desempat i els atacs alemanys van acabar per decantar el partit favorablement als seus interessos, deixant a la selecció espanyola amb la quarta plaça final al WEVZA de Valladolid.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top