Roca-Aguilà i García-Martínez s’imposen al Màsters FCVb Voleiboom

Castelldefels va ser seu aquest cap de setmana de la prova Màsters FCVb Voleiboom en la que es van imposar Jordi Roca-Gerard Aguilà, al torneig masculí, i Marta García-Carla Martínez, en el torneig femení.

Jordi Roca i Gerard Aguilà es van imposar a la sorra de Castelldefels derrotant 2-0 en la gran final del torneig a Christian Salvador i Geni Da Silva, sumant així la seva primera victòria al Circuit Català de Vòlei Platja 2×2 2015. En la lluita per la tercera posició de la prova Màsters FCVb Voleiboom, Agustín Correa i Bruno Roxlo van completar el podi derrotant a Juan Miguel Rosell i Francesc Plaza.

Marta García i Carla Martínez van sumar el seu segon triomf al Circuit Català 2015, García-Martínez van derrotar al tie-break a Raquel Brun i Elena Biosca en la final del torneig femení, en una final inèdita del circuit d’enguany, i recollint de mans de la Presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, i de l’Alcaldessa de Castelldefels, Candela López, els trofeus que les acreditaven com a vencedores. El podi el van completar les joves promeses catalanes Laura Sesé-Mar Saló, que van vèncer en la final de consolació a Torok-Selent, penjant-se d’aquesta forma el bronze de la prova que va concloure amb l’entrega de premis on també hi van participar el Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Castelldefels, Fernando Cerpa, i de Lluis Sans, president de Voleiboom.