David Fernández estrenarà ascens a Grup 2 d’arbitratge europeu amb designacions d’altura a Champions

L’àrbitre català David Fernández ja coneix les designacions de la propera temporada a la màxima categoria del voleibol europeu de clubs. El de Sabadell estrenarà ascens al Grup 2 de l’arbitratge europeu amb dues designacions de gran nivell i que situen a l’arbitratge català, representat per la seva màxima figura en el president de la CTARJ d’aquesta federació, al primer plà del panorama europeu de pista.

David Fernández, va rebre a principis d’aquest estiu la gran noticia del seu ascens a aquest grup d’elit de l’arbitratge europeu, on el català ja dirigirà de facto partits de la CEV Champions League, així com fases finals del Campionat d’Europa absolut de seleccions, situant al col·legiat al primer esglaó de l’arbitratge del vell continent.

L’estrena a la màxima competició del voleibol europeu de clubs per David Fernández es produirà a la primera jornada de la competició femenina, dirigint com a segon àrbitre un espectacular Volero Zurich-Uralochka Ekaterinburg, dos dels equips amb més tradició els darrers anys a la Champions League. La següent designació del català serà com a primer àrbitre en la darrera jornada del Grup E de la competició masculina amb un altre duel d’altura que protagonitzaran dos clàssics també de la màxima categoria de clubs com són Knack Roeselare belga i la Cucine Lube Civitanova d’Itàlia.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top