Álvaro Gimeno, Annas Anzaoui i Alberto Toribio, debuten al WEVZA Sub’17 d’Itàlia amb victòria

Ahir va arrencar a la localitat italiana de Cinquefrondi, a la regió de Calàbria, el darrer torneig internacional WEVZA de menors d’aquest 2015. A Itàlia es tanquen les competicions de menors WEVZA amb la celebració del torneig en categoria Sub’17 masculina, i com no, amb presència catalana a la selecció espanyola de la categoria.

Fins a Itàlia s’ha desplaçat la selecció espanyola per a disputar un torneig que comptarà amb la presència, a més del combinat estatal, de Bèlgica, Holanda, Portugal, Suïssa i l’amfitriona Itàlia. El combinat estatal de la categoria ha preparat el torneig al llarg de la setmana passada a Valladolid, a les ordres del tècnics estatals, entre els quals es troba el tècnic GET Blume Voleibol, Alberto Toribio, com assistent del seleccionador Benjamín Vicedo.

Els jugadors Álvaro Gimeno (CV Sant Pere i Sant Pau), qui ja va disputar la setmana passada el WEVZA Sub’19 a Valladolid, i Annas Anzaoui (CV Mataró), jugadors del programa GET Blume Voleibol de la FCVb, estan entre els dotze escollits pels seleccionadors estatals de la categoria per afrontar un torneig que va donar inici ahir amb la primera victòria 3-0 d’Espanya sobre Portugal.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt