Els catalans Isaac Valiño i Xavier Fresquet debuten al CV Teruel amb victòria

Els catalans ex de Blume Isaac Valiño i Xavier Fresquet, que ahir es posaven per primer cop la samarreta taronja del Club Voleibol Teruel, van sumar la seva primera victòria en l’amistós davant Léleman Conqueridor Valencia. La parella de nouvinguts a l’equip aragonès també compartia pista amb un altre català, Aharon Gámiz, que porta pràcticament 200 partits defensant els colors del CV Teruel.

El partit, disputat ahir per la tarda a Mora de Rubielos (Teruel), va servir per a perfilar el model de joc dels dos equips de cara a l’inici de la competició de lliga, que arrencarà el proper 7 d’octubre. Tot i que només va ser Gámiz el que va sortir de titular a la pista, tots els jugadors de la plantilla taronja van tenir minuts per anar-se coneixent dins del 18 x 9.

Un altre dels fitxatges del conjunt aragonès, Miguel Ángel Martínez, era l’encarregat de marcar les diferències des de la posició d’oposat, fent que els taronges s’enduguessin el primer parcial per 25-18. El segon set va ser totalment el contrari, ja que, de la mateixa forma que va passar en el partit de quarts de final de la Copa del Rei de 2023, ambdós equips van estar igualats en tot moment. Tal va ser l’equilibri entre els dos conjunts dins la pista que el segon parcial va haver de tancar-se amb un resultat de 34-32.

En el tercer set els dos equips varen introduir canvis per tal de rotar entre tota la plantilla i, a més, guanyar minuts de joc de cara a l’inici de temporada. En aquest últim parcial, el CV Teruel va ser encara més superior a Léleman Conqueridor, tancant així el partit amb un marcador de 25-13.

Un dels protagonistes, Isaac Valiño, explica a la Federació Catalana de Voleibol les seves sensacions davant l’inici de temporada. “Per ser el nostre primer amistós, veiem que la feina s’està fent molt bé; personalment em sento molt còmode a la pista amb els meus companys i ja estic esperant a dissabte per jugar contra Petrer, on em retrobaré amb l’Hèctor García i el Gerard Osoario”, explica.

“Poder representar la samarreta d’aquest club tan històric per a mi és un somni; vaig haver de pessigar-me un parell de cops quan vaig arribar per demostrar-me a mi mateix que el que estava vivint era real”, destaca en Valiño sobre els seus primers mesos defensant els colors del CV Teruel.