Els catalans de la Sub19 en busca d’una plaça al Campionat d’Europa

La Selecció Espanyola Sub19 ja està a Grècia on disputarà, aquest cap de setmana, els partits de la segona ronda del Preeuropeu en busca d’un bitllet pel Campionat d’Europa. La plantilla compta amb 4 jugadors catalans formats al programa de tecnificació GET Blume i presents a la concentració permanent de la Selecció a Palència. 

Álvaro Gimeno, Dexter R.Edwards, Arnau Caparrós i Anass Anzaui són els quatre jugadors catalans convocat amb la Selecció Espanyola Sub19 per disputar, entre el 12 i el 16 de gener, la fase de classificació per al Campionat d’Europa. Tots ells tenen passat Blume i ja havien participat en anteriors edicions amb la Selecció i en campionats internacionals, com el 8 Nacions disputat a Holanda a principis d’any. Però només Álvaro Gimeno repeteix convocatòria per aquesta competició.

L’esquadra espanyola s’estrenarà demà divendres, a la localitat grega d’Argos, enfrontant-se a una potent selecció rusa a les 16:30 h. Dissabte per la tarda, el rival serà la selecció amfitriona i l’últim partit serà diumenge a la tarda contra Israel. En cas de classificació, disputaran el Campionat d’Europa del 22 al 30 d’abril a Hungria i Eslovaquia. Espanya ja va estar present a l’última edició del campionat europeu sub 19 disputada l’any 2015 a Turquía, on van aconseguir una meritòria desena posició.

La Selecció Espanyola Sub18 Femenina també disputa aquest cap de setmana el preeuropeu, en el seu cas a Hongria. La catalana Guadalupe Rosell, també formada a la Blume, ha estat convocada per disputar aquest campionat amb l’objectiu d’aconseguir el passi al Campionat d’Europa de la categoria. Les rivals de la selecció femenina seran Dinamarca, Alemanya i la selecció local. Berta Alocén i Sol Guidarelli van caure a la prèvia de la convocatòria però segueixen la seva formació a la concentració permanent de la selecció espanyola femenina a Soria.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top