Els catalans David Fernández i Joaquim Ventura dirigeixen la semifinal Eivissa-Unicaja

Els àrbitres barcelonins David Fernández i Joaquim Ventura van dirigir aquest passat cap de setmana el tercer i quart partit del play-off semifinal de la Superlliga-1 masculina entre l’Ushuaia Ibiza Voley i l’Unicaja Almería, semifinal que arribava al segon cap de setmana amb empat un en l’eliminatòria.

En l’interessant sèrie semifinal entre aquests dos equips finalment es va acabar imposant l’equip andalús, actual campió de lliga i Copa. En el partit disputat dissabte, l’internacional David Fernández va actuar de primer, mentre que Joaquim Ventura de segon, en un partit en el qual es va imposar l’equip andalús per 0-3.

En la tarda de diumenge, es disputaria el quart partit de la sèrie, amb els papers invertits entre els dos àrbitres, en un partit en el que va acabar imposant-se de nou l’Unicaja Almería, aquesta vegada per 1-3, classificant així per a la final de SVM que l’enfrontarà des d’aquest cap de setmana a CAI Teruel VB.

L’arbitratge català segueix donant alegries, i a aquesta designació en les semifinals de Superlliga-1 masculina, s’ha de sumar la d’avui mateix pels dos primers partits de la Final de Superliga-1 femenina que arrencarà aquest dissabte, on el gironí Eduard Torrent i el barceloní Xavier Fernández, dirigiran els dos primers partits de la sèrie final pel títol a SFV entre Embalajes Blanco Tramek Murillo i GH Leadernet.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top