Barcelona, seu del Curs Nacional d’Entrenadors 2014

La Real Federación Española de Voleibol, en col·laboració amb la Federació Catalana de Voleibol, convoca l’edició 2014 del Curs Nacional d’Entrenadors Nivell III. Aquesta activitat , un dels principals esdeveniments de l’any en l’apartat formatiu del vòlei espanyol, es desenvoluparà a Barcelona entre l’1 i el 15 de juliol de 2014.

La Residència Esportiva Joaquim Blume de la Ciutat Comtal és l’escenari on tindrà lloc el Curs Nacional d’Entrenadors de Nivell III d’aquest any. L’activitat està dirigida a aquells que vulguin fer un pas endavant en la seva intenció de progressar com a tècnics d’aquest esport , els quals ja poden inscriure per al curs que catalitzarà l’atenció formativa d’aquest esport aquest estiu . L’edició 2014 del curs de nivell III, que s’organitza en conjunció amb la Federació Catalana de Voleibol , compta com a data límit per formalitzar la inscripció el dia 25 de juny de 2014.

Aquells interessats que tinguin algun dubte o necessitin algun aclariment, podran rebre informació addicional contactant amb el Comitè Nacional d’Entrenadors de la RFEVB al telèfon 917014090 o al correu electrònic dtecnico@rfevb.com , a l’atenció de Cristóbal García .

Per accedir a tota la informació de la convocatòria i al butlletí d’inscripció, clica aquí.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top