El CV Sant Cugat guanya el Play-off Infantil femení i estarà al Campionat d’Espanya

El Pavelló Joan Oró va acollir aquest cap de setmana el Play-off infantil femení amb la victòria final ahir a la tarda del CV Sant Cugat. L’equip que entrena Lluc Forn va derrotar en la final del torneig a la revelació de la fase final, el CV Premià de Dalt.

Les santcugatenques van derrotar 3-0 a l’equip maresmenc en el partit que decidia l’equip que acompanyaria al campió de Catalunya, CVB Barça, en el Campionat d’Espanya de la categoria que es durà a terme a finals de Maig a El Grau de Castelló. Després de superar un moment complicat al primer set, on el CV Premià de Dalt va tenir un inici de partit molt bo, les jugadores vallesanes van acabar per remuntar i per dominar en el següents dos sets, en un partit marcat per la igualtat entre els dos conjunts.

Tots dos equips van arribar a la final de la tarda després de mostrar-se molt sòlids en els partits del matí a les semifinals davant Vòlei Sant Esteve i CV Esplugues, a qui van superar per 3-0.

A destacar el paper del CV Premià de Dalt, que de la mà de la direcció des de la banqueta de Narcís Godoy va arribar fins a la final i va mantenir sempre vives les seves opcions de classificació al Campionat d’Espanya, després d’haver disputat quatre partits al llarg del cap de setmana, venint des de la Fase Permanència, que lidera actualment.

En la entrega de la copa al campió del Play-off infantil femení, va assistir el Director Tècnic, Roberto Pozzato, acompanyat del Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Lleida, Txema Alonso, i del Representant Territorial de l’Esport a Lleida, Josep Ramon Solsona, els quals van felicitar als dos equips finalistes en una de les fases finals, pel moment, amb més públic i més emoció en els partits que es porten disputades fins avui.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top