El CVB Barça Blau es proclama campió de la Lliga Filials cadet

La primera edició de la Lliga Filials Cadet femenina ja té campió. El CVB Barça Blau va complir amb els pronòstics i va derrotar en una final totalment blaugrana al CVB Barça Grana. Com va passar fa tot just una setmana en el mateix escenari d’INEFC, els dos equips del CVB Barça es van enfrontar en la final del torneig.

El CVB Barça Blau va vèncer 3-0 al seu homòleg Grana en  la final disputada en la pista central de les instal·lacions d’INEF. A diferència del resultat final de la setmana passada, en aquesta ocasió el màxim favorit a fer-se amb el triomf final como ho era l’equip Blau del CVB Barça va ser el guanyador de la final, finalitzant així les jugadores de Santi Garcia la temporada de manera impecable, sense haver cedit una sola derrota.

En les semifinals disputades a primera hora del matí, els dos equips blaugranes van derrotar a CV Esplugues ‘B’ i CV Vall d’Hebron Blau, arribant així a la final de la tarda.

En la entrega de trofeus va assistir la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, que va lliurar a la capitana del CVB Barça Blau la copa de campiones de la primera edició de la Lliga Filials Cadet, mentre que la presidenta del CVB Barça, i vocal de la Junta Directiva de la FCVb, Georgina Tomas, va fer entrega de la copa de subcampió al CVB Barça Grana.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top