El voleibol protagonista a la Festa de l’Esport de Sant Fruitós de Bages

La sala Nexe de Sant Fruitós de Bages va acollir el passat divendres a la nit la Festa SFB-Esport per reconèixer els millors esportistes locals de la temporada passada, amb la presència de l’alcalde, Joan Carles Batanés, i el regidor d’esports, Tomàs Casero.El voleibol bagenc va rebre diferents premis entre els que destaquen el millor esportista de base, el millor equip de base i la millor organització.

Arnau Caparrós, actual jugador del Barça Voleibol, va ser reconegut com el millor esportista de base. El jove jugador bagenc de l’escola Paidos i format al grup de tecnificació català GET Blume, a les ordres d’Alberto Toribio, va arribar fa pocs anys al voleibol i ha tingut una carrera meteòrica. La dues darreres temporades les ha passat a la concentració permanent que la Real Federación Española de Voleibol té a Palència i ha participat en diferents campionats internacionals amb la selecció espanyola de menors.

El premi a la millor entitat d’esport de base va ser l’escola de voleibol de Sant Fruitós (Paidos) i la millor organització va correspondre a la 30a edició de la Copa Bages de bàsquet i voleibol de l’ASFE. Altres esportistes o equips que van quedar entre els finalistes van ser els dos sèniors de l’ASFE voleibol en la categoria de millor equip absolut, i Ivan Pozo, del voleibol Paidos, com a finalista al premi de tècnic més destacat.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top