El Vòlei Sant Esteve i el CV Barberà assoleixen l’ascens a Primera Divisió Infantil femenina

El Pavelló Municipal d’Avinyó ha acollit la fase final de Segona Divisió Infantil femenina de categoria ascens on s’han posat en joc les dues places per disputar la propera temporada a Primera Divisió. El Vòlei Sant Esteve, com a campió del play off, i el CV Barberà, com a sots campió, són els dos equips que han assolit el preuat ascens. En tercera posició ha finalitzat l’EIC Sport Club i quart ha estat el CV Molins Vermell.

Els dos primers classificats de la fase final tenien assegurat l’ascens i el Vòlei Sant Esteve aconseguia la classificació després de guanyar a semifinals a l’EIC Sport Club per 3-0 i a quarts de final al CV Lloret pel mateix resultat. En el cas del CV Barberà, disputava la final després de vèncer al CV Molins Vermell a semifinals i al Club Voleibol Avinyó a quarts de final, en tots dos casos amb un resultat de 3-0. La final del play off va finalitzar entre els dos equips amb un 3-1 al marcador per les del Baix Llobregat.

La lluita per la tercera posició va estar entre l’EIC Sport Club i el CV Molins Vermell, que es va saldar amb un 3-0 per les de Salou. Tot i el premi de pujar al podi, els dos equips participaran a la fase d’ascens a Primera Divisió que es disputarà al setembre, ja que aquest play off només era pels equips que no són filials d’altres que ja estan a la màxima categoria infantil femenina.

En els quarts de final també hi van participar el Gestoria Dalmau Balàfia Vòlei Lleida, que va perdre per 3-1 davant el CV Molins Vermell i el CH Bordils Blanc, que va finalitzar la seva participació al play off després de la derrota per 3-0 amb l’EIC Sport Club.