El DSV CV Sant Cugat és campió de Catalunya de Segona Divisió Infantil plata

El CV AVAP ha acollit aquest cap de setmana dues fases finals, una d’elles la de Segona Divisió Infantil plata on el DSV CV Sant Cugat ha estat el guanyador i per tant, s’ha alçat amb el títol de campió de Catalunya de la categoria. En segona posició hi trobem el CEV L’Hospitalet i al tercer calaix del podi al CV Olot.

El pavelló de Santa Eugènia 2 – Montfalgars ha estat l’escenari d’aquesta fase final en la que hi han participat 8 equips: el CV Olot, el DSV CV Sant Cugat U, el CV Sant Boi, el CV Mataró B, el CV Arenys Verd, el CV Vall d’Hebron vermell, el CEV L’Hospitalet B i, l’equip local, el CV AVAP Girona Blau. La final la van disputar les de Sant Cugat amb les d’Hospitalet amb victòria, després d’un partit d’infart que es va decidir al cinquè set, del DSV CV Sant Cugat vermell.

Les santcugatenques arribaven a la final després de guanyar per 3-0 al CV Olot B a semifinals i al CV Sant Boi a quarts de final. El CEV L’Hospitalet aconseguia la seva classificació després d’una victòria a semifinals per 3-1 amb el CV Arenys Verd i a quarts de final amb el CV Vall d’Hebron. La lluita per la tercera plaça al podi la van disputar el CV Olot B i el CV Arenys Verd, amb victòria de les primeres, també per un ajustat 3-2. El CV Olot arribava a semifinals després de vèncer al CV AVAP Girona Blau, mentre el CV Arenys Verd, havia guanyat al CV Mataró B.

El CV AVAP va organitzar també un concurs per saber qui era la millor jugadora de la fase final amb la votació dels propis jugadors del play off. En aquest cas, la guanyadora del trofeu MVP de categoria infantil va ser la jugadora Carla Callupe del CEV L’Hospitalet. A l’entrega de copes i medalles hi va assistir Manel Jerez, secretari del CV AVAP.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top