El Campió de Catalunya de Segona Divisió Infantil es decideix a Valldoreix

Aquest cap de setmana es disputa al Pavelló de Voleibol Valldoreix la fase final de Segona Divisió Infantil femenina on es decidirà el Campió de Catalunya d’aquesta categoria. Fins a vuit equips, els dos millors classificats dels quatre grups de la lliga regular, participaran en aquest play off, que organitza el DSV CV Sant Cugat, en busca del títol català.

Els equips que participen en aquesta fase són el CV Esplugues Les Moreres, el Barça CVB Taronja, el CV Vall d’Hebron Groc, l’AEC Vallbona Granollers B, el DSV CV Sant Cugat Vermell, el DSV CV Sant Cugat Negre, el CECELL Lleida i el Vòlei Sant Esteve. El play off s’iniciarà dissabte al matí amb la celebració dels quarts de final entre els vuit equips. Els guanyadors d’aquests partits seran els classificats per disputar les semifinals.

Els primers en debutar a Valldoreix, a les 10 del matí, seran el CV Esplugues que jugarà amb el Barça CVB Taronja i, d’altra banda, el CV Vall d’Hebron que disputarà el seu partit amb l’AEC Vallbona Granollers. A les 12 es disputaran els altres dos partits de quarts de final que enfrontaran a, per un costat, el DSV CV Sant Cugat Vermell amb el CECELL Lleida B, i, per l’altra, al DSV CV Sant Cugat Negre amb el Vòlei Sant Esteve.

Les semifinals tindran lloc dissabte a la tarda i diumenge es disputaran la fina, a les 12 hores, i a les 10 del matí tindrà lloc la final de consolació per aconseguir una plaça al tercer calaix del podi. Un cop acabada la final es procedirà a l’entrega de premis.  

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top