El Vichy Catalan Volei Tour inicia la recta final a Badalona

El Vichy Catalan Volei Tour arriba a Badalona aquest cap de setmana per celebrar la sisena prova del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja. Aquesta penúltima prova puntuable, per davant només es podran sumar punts a Empuriabrava abans de la gran final de Cambrils, es disputarà a la platja del Pont del Petroli només hi poden participar les 16 millors parelles, per gènere, del campionat.

Durant tot el cap de setmana es podrà gaudir del millor vòlei platja de Catalunya a la sorra de la platja de Badalona. Dissabte serà la fase prèvia i diumenge la fase classificatòria que desembocarà a les finals on es coneixeran els campions i les campiones de Badalona. Tant la final femenina, que començarà a les 18 hores, com la masculina, que es disputarà tot seguit, es podran seguir en directe des de la mateixa platja i també a través del canal Esport3 de Televisió de Catalunya i de la plataforma Esport+.

A la platja del Pont del Petroli gaudirem una setmana més d’esportistes de renom que participen habitualment al campionat com Kadri Puri i Maria Palet, que formen per primera vegada parella en aquesta edició, però que han pujat al podi amb altres companyes; Julia Bonet i Rebeca Fernández, també habituals del podi del campionat; o Marta García, Carla Martínez, Sandra Campo, Elena Peinador i Ester Ribera, que han format parelles poc habituals i que deixen molt oberta la final.

En categoria masculina repeteixen participació Lucas Barreda i Víctor San Martín, campions a Cunit i habituals del podi en aquesta edició, que hauran de tornar a lluitar per arribar a la final amb parelles com Hector Gallardo i Declan Tiso, sotscampions a Cunit, Ferran Serra i Eric Estalella, campions de la primera prova; o Pablo Ronchi i Francesco Montinaro presents també en algun dels podis aquesta edició, entre d’altres.

Un campionat amb molta igualtat que garanteix grans partits de volei platja i de grans finals, ja que les parelles busquen seguir sumant punts que els permetin participar a la gran final del Campionat que es disputarà a Cambrils el 27 i 28 d’agost. Abans però, també quedarà l’oportunitat de sumar els últims punts a Empuriabrava el 20 i 21 d’agost.

A més, i de manera paral·lela al campionat es podrà participar a l’activitat de Plogging tant dissabte com diumenge a la tarda.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt