Serra – Estalella i Bisbe – Guidarelli regnen a la sorra de Badalona

Les campiones de Cunit, Sara Bisbe i Sol Guidarelli, i els campions de Mataró, Ferran Serra i Eric Estalella, han repetit podi en la sisena prova del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja que s’ha celebrat a la platja del Pont del Petroli de Badalona. La jornada, marcada per la forta calor, posat punt i final a un cap de setmana on s’ha pogut gaudir de les 16 millors parelles per gènere de Catalunya, que han lluitat per guanyar els punts que els assegurin la final de Cambrils.

La final femenina ha finalitzat de manera precipitada. Tot i el domini en el primer set de Sara Bisbe i Sol Guidarelli, en el segon, Júlia Bonet i Becky Fernández, estaven ajustant el marcador amb possibilitats de forçar el tercer parcial quan Julia Bonet ha notat una estrebada a la cuixa dreta que l’ha impedit continuar amb el partit. La lesió de la jugadora de Lleida ha donat la victòria a Bisbe – Guidarelli que repeteixen podi per segon setmana consecutiva.

La final masculina ha estat molt igualada i s’ha decidit per petits detalls. Ferran Serra i Eric Estalella s’han enfrontant a Lucas Barreda i Declan  Tiso i ha estat necessari arribar al tercer set per conèixer el guanyador. Serra – Estalella han guanyat el primer parcial però Barreda – Tiso no s’han donat per vençuts i han desplegat el seu millor joc en el segon. Tot i així, en el tie break els bloquejos de Serra i les grans defenses d’Estalella han marcat la diferència que els ha donat la victòria.

El tercer calaix del podi en categoria femenina ha estat per Ester Ribera i Cati Pol, mentre que en categoria masculina ha estat per Ferran Morató i Albert Trabado. El premi ‘Parella Perfecta’ que entrega Vichy Catalan al millor jugador i a la millor jugadora del torneig ha estat per Sol Guidarelli i Ferran Serra.

A l’entrega de premis han participat l’il·lustríssim Sr. José Zaragoza, diputat del PSC al Congrès; la Sra. Teresa González, regidora d’esports de l’Ajuntament de Badalona; la Sra. Esther Martínez, coordinadora d’esports de l’Ajuntament de Badalona; i, la Sra. Maribel Zamora, presidenta de la Federació Catalana de Voleibol.

La propera prova del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Volei Tour serà Empuriabrava, el 20 i 21 d’agost, serà la penúltima prova abans de la gran final del Campionat que tindrà lloc a Cambrils el 27 i 28 d’agost, i on es coneixerà als nous campions de Catalunya de Vòlei Platja 2022.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt